Comunicat de l’Assemblea d’estudiants de Grau de la Llotja (Seu Central)

Comunicat de l’Assemblea d’estudiants de Grau de la Llotja

Davant dels esdeveniments succeïts les ultimes setmanes, i des de l’assemblea d’estudiants de grau de la llotja donem tot el nostre suport a les nostres companyes de la seu de Sant Andreu, i ens oposem enèrgicament a l’enderroc de les ales de forja, fosa, pedra i il·lustració.

No entenem i és inconcebible, que per habilitar uns equipaments al barri de la Sagrera s’hagi d’enderrocar part de l’escola. Si no és perquè al darrere d’unes demandes legítimes dels veïns i que han de ser satisfetes, l’ajuntament aprofita de forma perversa per especular i executar l’enèsima malversació de fons públics amb la que els polítics ens tenen tan acostumats.

D’altra banda entenem que tot i la distància de les nostres seus i la idiosincràsia de cada estudi que es cursa al centre, les problemàtiques d’uns i uns altres, tot i els matisos, són les mateixes.
És més, considerem que entendre el que està passant com un simple atac a la llotja, és quedar-se curt. Darrere d’aquests fets, hi ha una dinàmica d’atacs constants contra l’escola pública des de fa temps. Ja sigui amb l’augment de barracons i de la falta d’espai per l’alumnat, de l’increment de tasses i matricules, de l’aplicació de reformes estudiantils infumables com la que s’està proposant actualment amb el 3+2 o simplement la falta d’inversió que any rere any degrada els centres educatius de tot el territori.

Davant d’aquests fets animen a les nostres companyes a seguir la lluita que estan duent a terme i la consegüent ocupació en defensa de l’escola i mostrar de nou tot el nostre suport i solidaritat, ja que per nosaltres no és tracta d’un problema individual sinó col·lectiu.
En breus anunciarem les accions que des de l’assemblea d’estudiants de grau impulsarem en solidaritat a les nostres companyes.

P.D. Com hem dit abans no entenem les lluites com quelcom aïllat per aquest motiu no podem oblidar a totes les treballadores de Movistar que actualment es troben en vaga indefinida i lluitant per unes millors condicions de treball, com també les acomodadores en vaga de l’auditori.

‪#‎ConstruimLlotja‬
‪#‎ResistènciaMovistar‬

LA LLOTJA NO ES TOCA!
LA SOLIDARITAT ES LA NOSTRA MILLOR ARMA!